NIEUWS

 

Gezond & Zeker KennisdagenGEZOND & ZEKER KENNISDAGEN

De Gezond & Zeker Kennisdagen zijn bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met de preventie en vermindering van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Om de zorg toekomstbestendig te maken is gezond werken belangrijker dan ooit. Tijdens het thema 'Duurzaam zorgen' heeft Q-Mobility zorgverleners kennis laten maken met onze hulpmiddelen ter vermindering van de fysieke belasting. Is het voor de zorgverlener fysiek zwaar om een cliënt aan tafel aan te schuiven? Gebruik dan de SKIPPY stoelverplaatser. Dit is prettiger voor zorgverlener en cliënt én beter voor de levensduur van de stoelen en de vloer. Zorgverleners hebben op onze stand ervaren hoe compact en wendbaar de SKIPPY stoelverplaatser is en hoe gemakkelijk hij werkt.

MKB Innovatie top 100 2015AANSCHUIF/STA-OP STOEL
GENOMINEERD VOOR MKB INNOVATIE TOP 100


Een groot aantal bedrijven heeft zich ingeschreven voor de MKB Innovatie Top 100. Ook Q-Mobility is genomineerd met de Q-Move aanschuif/sta-op stoel. De stoel is bedoeld voor mensen die moeite hebben met opstaan uit hun stoel en met het aanschuiven aan tafel. Zo wordt ook de zorgverlener of familielid ontlast. Met de stoel wordt een bijdrage geleverd aan de zelfredzaamheid van de gebruiker die essentieel is voor het blijven wonen in de eigen omgeving.
Klik hier voor meer informatie over de aanschuif/sta-op stoel.

 

gezond & zeker kennisdagenGEZOND & ZEKER KENNISDAGEN:
presentatie Q-Move-aanschuifstoel

Gezond & Zeker organiseerde voor de negende keer Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in de zorg. Wij presenteerden hier onze Q-Move-aanschuifstoel met de aanschuiftafel. De reacties waren zeer enthousiast. Ook kregen wij weer veel specifieke vragen, waarmee wij aan de slag gaan. Heeft u een vraag? Laat het ons dan weten.
Klik hier voor meer informatie over de aanschuifstoelen.

MATCH TUSSEN 'S HEEREN LOO EN Q-MOBILITY OP BEURSVLOER TIEL: match met 's HeerenLooaangepaste schilderstafel
Q-Mobility maakte op de Beursvloer van 24 mei in Tiel een match met zorginstelling ’s Heeren Loo-Tiel. Anja Matthijssen en Claudia Roelofs van ’s Heeren Loo  zochten een hulpmiddel om een een bewoner in ligstoel gemakkelijker te laten schilderen.  Voor ’s Heerenloo maakten wij een schilderstafel aangepast aan de rolstoel van bewoner Sjaan. Deze tafel werd op 30 juni aangeboden. Tegelijkertijd werd een door Sjaan gemaakt schilderij aangeboden aan Gerard Pikker.  “Het was ontzettend leuk om mee te doen aan Beursvloeren Tiel. De doelstelling van Q-Mobility komt hierbij helemaal uit de verf, namelijk een oplossing zoeken die het leven en werk van zorgverlener en zorgvrager aangenamer maakt”.

Q-MOBILITY IN 'MKB INNOVATIE TOP 100 2011' met de JOLLY stoeltrolley
en de ROLLY tafeltrolley
MKB Innovatie Top 100Op 26 mei 2011,  presenteerden Syntens innovatiecentrum, Octrooicentrum Nederland, Mercedes-Benz en NRC Handelsblad de MKB Innovatie Top 100.
Ook wij stonden hier in met onze JOLLY stoeltrolley en Rolly tafeltrolley.
De JOLLY stoeltrolley is een hulpmiddel waarmee personen die minder mobiel zijn in hun eigen stoel verplaatst kunnen worden met minimale inspanning van de zorgverlener. De stoeltrolley kan ook gebruikt worden voor het verplaatsen van gestapelde stoelen en - met een separaat frame - tafels. De trolley werkt mechanisch (milieuvriendelijk en altijd direct klaar voor gebruik), eenvoudig en snel. Door zijn compacte constructie en goede wendbaarheid is de stoeltrolley een handig en arbotechnisch aantrekkelijk hulpmiddel in woonkamers van verpleeghuizen en complexen voor kleinschalig wonen.
De Rolly tafeltrolley is een super handige oplossing om alleen én moeiteloos tafels op te tillen en te verplaatsen.


support beursSUPPORTBEURS groot succes
Het persoonlijk contact met u als bezoeker heeft ertoe bijgedragen dat wij terug kijken op een geslaagde beurs. Veel bezoekers kwamen met specifieke vragen naar ons toe. De medewerkers van Q-Mobility zullen er alles aan doen hiervoor een oplossing te vinden. Wij willen iedereen die ons bezocht heeft bedanken voor de bijdrage aan het succes van de Supportbeurs.
Heeft u naar aanleiding van uw bezoek nog vragen bel dan met 0344-632659 of 06-14539010 of mail naar info@q-mobility.nl.
Onze doelstelling is immers om in samenspraak met onze klanten oplossingen te ontwikkelen die erop gericht zijn werkzaamheden eenvoudiger en aangenamer te maken.