tafel verplaatsen

ROLLY Tafeltrolley*

Alleen een tafel verplaatsen?
De tafeltrolley is een compacte hefunit waarmee één persoon eenvoudig door middel van een voetpedaal een tafel kan optillen en verplaatsen.

Een tafeltrolley voor ieder type tafel
Zoekt u een tafelverplaatser voor tafels met middenkolom of voor een ander type tafel?
Informeer naar onze mogelijkheden voor een passende oplossing voor uw tafels of ander meubilair. Bel ons op telefoonnummer 0344-632659 met uw vraag. Bekijk de voordelen op onderstaande video's of lees hier de reacties van onze klanten.

Wat levert de tafeltrolley van Q-Mobility u op:

  • tijdwinst doordat 1 persoon de tafels kan verplaatsen
  • preventie lichamelijke overbelasting; je hoeft alleen tegen de tafel te duwen
  • werkplezier, omdat er niet zwaar hoeft te worden getild 

 


Stapelstoelen verplaatsen
Met onze stapelstoelverplaatsers kunt u op een veilige en prettige manier een stapel stoelen oppakken en verplaatsen. Omdat de verplaatser 4 zwenkwielen heeft kunt u hiermee gemakkelijk manoeuvreren.
Slepen met stoelen is niet meer nodig wat ook de levensduur van de stoelen én de vloer ten goede komt.

Met de Jolly combinatie stoel/tafeltrolley kunt u stapelstoelen en tafels tot 120x80 cm met 4 poten verplaatsen.Kanga stapelstoelverplaatser

Deze stapelstoelverplaatser heeft een hoogteverstelling van 12 cm en een zithoekverstelling van 5 cm.
Zo kun je deze verplaatser gemakkelijk afstellen voor gebruik onder verschillen de stoelen.Tafeltrolley voor leerlingentafels
Wilt u een leerlingentafel en stoeltje gelijktijdig optillen en verplaatsen? Dit gaat heel gemakkelijk met deze tafeltrolley. U kunt de tafeltrolley instellen voor tafels van 46 cm tot tafels van 75 cm (onderkant tafelblad).

Meestal vinden in de zomervakantie de grote schoonmaak plaats en worden alle leerlingentafels en stoelen verplaatst. Dit is een grote klus. Wilt u uw medewerkers ontlasten zodat zij ook aan het einde van de vakantie nog fit zijn? Dan is deze tafeltrolley een ideale oplossing.
Behalve dat het de fysieke belasting vermindert levert het ook nog tijdwinst op.

 Arbo richtlijnen
Of je het nu een tafelheffer, bureauheffer, tafelhefwagen, heftafel, tafeldrager, tafelverhoger, tafellift of tafeltiller noemt, voor het verminderen of voorkomen van fysieke belasting is onze tafeltrolley een ideaal arbohulpmiddel.

Wat zeggen onze klanten:
“De tafeltrolley is een absolute aanrader voor iedereen die tafels moet verplaatsen”.

"We zijn zo blij met de tafelverplaatser nu we in deze Corona tijd de tafels al een paar keer hebben moeten verzetten".

“Dit is nou écht een arbo vriendelijke oplossing. Wij zijn heel blij met de tafeltrolley. Werkelijk hartstikke goed; fluitje van een cent. Loopt als een zonnetje. Hadden we eerder aan moeten schaffen”.

“Ik had drie weken vakantie net de laatste dag voor de mijn vakantie kwam hij binnen. Ik hoor net van mijn collega dat de vrijwilligers bijna vechten wie hem mag gebruiken, hij is heel fijn in gebruik”.

“Tafeltrolley is gat in de markt. Binnen enkele minuten zijn de tafels in de raadszaal in de gewenste opstelling gezet”.

Interesse?
Bel ons op telefoonnummer 0344-632659 of mail ons voor meer informatie.

 

*patented